Архива саопштења са седнице

четвртак, 09. март 2017

Саопштење са 6. седнице Уставног суда, одржане 9. марта 2017. године, којом је председавала Весна Илић Прелић, председница Уставног суда

Уставни суд је на 6. седници донео одлуку о избору заменика председника Уставног суда. За заменика председника Уставног суда, на период од три године, изабрана је судија Снежана Марковић. Изабрани заменик председника Уставног суда ступа на функцију 9. марта 2017. године. Одлука о избору заменика председника биће објављена у „Службеном гласнику Републике Србије“.

детаљније »

среда, 25. јануар 2017

Саопштење са 2. седнице Уставног суда, одржане 25. јануара 2017. године, којом је председавао др Горан П. Илић, заменик председника Уставног суда

Уставни суд је на 2. седници донео одлуку о избору председника Уставног суда. За председника Уставног суда, на период од три године, изабрана је судија Весна Илић Прелић. Изабрани председник Уставног суда ступа на функцију 25. јануара 2017. године. Одлука о избору председника биће објављена у „Службеном гласнику Републике Србије“.

детаљније »